Det är helheten

Allt börjar med en tanke, en dröm, ett litet frö. Det är så hos oss alla, var och en av oss. Vissa växer upp i miljöer där drömmar inte får plats eller utrymme medan andra växer upp i ett hem där drömmar är räddningen. Hur det än kommer sig att just du är uppvuxen så ska du komma ihåg att det alltid är rätt tid att börja drömma, att börja önska sig bra och fina upplevelser, mål, saker. Det är liksom aldrig för sent att starta på nytt igen.

Jag har, genom åren och livet, lärt mig små knep för att nå mina mål, att meditera, visualisera, yoga och att vara kreativ. I det kreativa vågar jag drömma och när jag vet att jag kan drömma hur stort och hur mycket jag vill så finns det inget som kan stoppa mig längre. Det är genom mina drömmar, mina frön, som jag når mina mål. Det är likadant för oss alla och universum är oändligt, likt dina drömmar. Det finns inget stopp, ingen gräns, det finns bara du och dina drömmar!

Många av oss sätter dock upp barriärer, att man måste ha en viss sak för att komma till nästa anhalt osv men det är bara ren bull shit! Du kan. Du har allt inom dig och det finns inget du måste göra först.

Det här och mycket mer kan jag erbjuda dig genom mina yogaklasser, verktygen som visualisering, andning och meditation för att Du ska kunna nå dina mål utan att sätta upp barriärer eller hinder för dig och dina drömmar.

Vill du veta mer kan du kontakta mig här, på återhörande!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s