Mot helg

Vi fortsätter hemmavid; Lillasyster och Lilla O är hemma tillsammans med mig idag. Vi har byggt små hus i papp och målat dem i fina färger- barnen älskar verkligen att pyssla.
min kropp är öm efter gårdagens RG träning, jag testade en ny uppvärmning och den gick hem hos barnen, jag undrar dock om de är lika öm i sina kroppar som jag är i min?

Inför helgen har vi inget speciellt planerat mer än att Lillasyster och Lilla O önskat sig Saltade Chips medan Storebror önskat sig färska, ekologiska, Dadlar och Vindruvor. Storebror, som sedan några veckor tillbaka börjat gymma, vill inte ha chips eller godis- han vill bara äta nyttigt och gott vilket glädjer mig enormt för jag är likadan; jag äter hellre frukt och bär.

Jag drömmer om att starta ett yogacenter i city, att få guida kvinnor och barn genom sköna och läkande pass. Med inriktning mot idrottande kvinnor och kreativa individer. Men var sak har sin tid och jag vet att den dörren går att öppna närsom, jag ska bara verkligen känna för det först!

Helgens spellista

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s