Mitt bästa mellis

Ni vet när man blir sådär hungrig så man skakar.. till och med hangry 😜 japp! Där var jag innan mellis blev klart.

4 Majskakor, chiafrö &havssalt
1 Avokado
4 msk Keso

Lite salt &chiliflakes
-enjoy!

Jag toppar alltid mina majskakor med keso; jag lägger då alltså kryddningen mellan avokadon och keson just för att det ska kännas som allra bäst att inmundiga. Jag gillar när det känns om tungan när jag äter.

Nu ska vi göra oss iordning för dagens träningspass i RG, idag fokuserar jag väldigt mycket på barnens rörlighet och styrka. Den 19/12 hålls den årliga uppvisningen och den längtar barnen massor efter.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s