Lägenhetsvisning

Så, igår var jag på en lägenhetsvisning i stan, lghtn är i stort behov av renovering och det är ju det som vi går igång på! Jag kan redan se framför mig hur den skulle kunna se ut, fiskbensparkett-kalksten-ljus.. Tänk om!

Nu tar vi dock helg, jag är hemma med alla barn sedan några timmar tillbaks och strax ska jag förbereda för kvällens middag- torsk i ugnen med potatis, morötter och broccoli.

Just nu kan jag inte sluta att tänka på en stor samling av Nagel från STOFF- mina sex ska innan årsskiftet vara ett dussin eller två, bra plan tänker jag. Jag bara älskar inredning som fyller funktionen ”konstverk” också. Ha en fin helg och glöm inte att lämna en kommentar efter dig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s