En helt vanlig dag

Jag har så mycket att se fram emot nu, många olika projekt inom inredning, vernissage av/med min konst samt försäljning av min konst. Men mest av allt längtar jag just nu efter min älskade mjölkskummare från Nespresso ☕️ Det är så att jag fyller år imorgon och i present har barnen fixat just en mjölkskummare, hur gulligt?

Men först ska jag och min älskade mamma ordna allt inför vår kommande utställning. Vi hoppas kunna nå riktigt långt med vår konst. Men vi börjar tillsammans på hemmaplan 🪐 Under tiden brummar mitt jobb på och där ser jag flera öppningar- med många olika projekt så som nybyggen, någon renovering, ett helt projekt från grunden med minsta lilla val utfört av mig till några samarbeten med en mäklarfirman i stan. Och såklart, mina torsdagar som jag delar i sporthallen med otroligt duktiga RG gymnaster 🤍

Jag ska 📌 lite inspiration för två olika kunder nu och wow så kul det är. Tänk att det här är mitt jobb 🙋🏼‍♀️💁🏼‍♀️

Ha en fin dag 🤸🏼‍♀️

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s