Växla då om

När en negativ tanke kommer in i ditt sinne, växla då om och tänk på tre positiva.

Vårt bästa försvar är positivt tänkande. För att nå dit måste vi lära oss att avbryta de negativa tankarna. Ett sätt att göra det på är att genast avbryta den negativa tanken och ersätta den med tre positiva. Exempelvis såhär: ”fan nu tappade jag telefonen igen”…”tänk att jag är så snabb på att reagera”, ”jag är verkligen smidig” och ”jag är verkligen otroligt bra på allt jag gör”. Ett annat sätt är att bara avbryta tanken och göra något helt annat- tvärt emot det du redan gör.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s