Uppmärksamhet

Jag undrar, är det någon som hittat hit till min blogg? Eller är det här fortfarande min privata oas med mina egna tankar och bilder?


Jag hoppas att jag ska kunna inspirera och få just dig att göra det där lilla extra för dig själv när du läser här men mest av allt skriver jag här för mitt eget välbehag. För min egen skull. Jag vill drömma fritt och jag anser att mina drömmar manifesteras snabbar om jag skriver ner dem.

Jag noterar mina tankar, fångar upp mina drömma, visualiserar och lever sedan utifrån att det jag drömt om redan är min verklighet. Så just nu renoverar jag ett hus jag hittat på hemnet, jag väljer golv, tapeter, färg, lister, socklar, kakel, klinker, kök och möbler. I min verklighet har jag redan köpt huset, skrivit alla papper och fått nycklarna. Huset är vårt.
Skulle en dröm eller tanke inte kännas bra, ge mig det där pirret, då skulle jag gå vidare utan att skänka tanken någon vidare uppmärksamhet. Det är så vi gör. Det är så vi människor når våra mål. Alla husköp vi gjort, jag och min man, har börjat på exakt samma vis- vi visualiserar, sätter upp drömmar och mål för att sedan leva därefter. Därför är vi där vi är idag.

Njut av din fredag underbara människa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s