När vi byggde hus

Jag minns det som igår. förväntningarna, planerna och pirret. Att bygga hus är verkligen så kul. Jag gillar att planera, hålla flera bollar i luften samtidigt och få allt att slutligen falla på plats.
När vi byggde vår villa så klaffade allt från markarbete, grundsättning till husresning. Jag förde dialog med kommun, byggledare, besiktningsmän, hantverkare och mark- och grundarbetare, i det arbetet var jag spindeln i nätet- lösningsorienterad och fokuserad, i mitt esse. Jag var byggherre.

När huset sedan stod på plats fick jag och min man förverkliga husets insida. Vi gjorde allt arbete själva och blev klar på bara några veckor. Vi jobbar hårt och bra tillsammans.

Badrummet, vi valde ljusa ytskikt.
Knopplist: Iris Hantverk
Bilderna är från annonsen när vi sålde huset 2017. Mäklare: Boporten

När huset väl stod klart hade vi kommit så långt i vår tankeprocess om att flytta ”hem” igen att vi tog beslut om att flytta och sälja. Först köpte vi oss en lägenhet mitt i centrala ”hemstaden” och såg till att alla (barn och vuxna) landat på plats och trivdes för att nästan ett år senare sälja huset vi nyss byggt. Jag kan drömma tillbaka till huset, processen och alla planer som blev verkliga och faktiskt sakna det ganska mycket. Får jag chansen kommer jag nog att bygga igen.

Jag önskar dig en fin torsdag!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s