När oktober snart tar slut

Idag ska vi köpa pumpor inför Halloween men då barnen fortsatt är hemma så får jag besök affären lite senare än planerat. Vi har, sedan en vecka tillbaka, strandat hemma i förkylning. Men jag upplever att Lillasyster kan återgå till skolan i morgon (hon var den som insjuknade först) och kanske Lilla O också är redo- de har ju trots allt varit hemma i sju dagar idag vilket är enligt de nationella råden från fhom.
Jag är glad att mitt jobb är så pass fritt att jag har kunnat jobba hemifrån dessa dagar om än att man blir lite stressad emellanåt. Jag är ju hellre med barnen när de är hemma än att sitta framför datorn med jobb!

Att jobba som inredare och stylist är så kul, tänk att jag har haft kul på jobbet i 17 år. Tänk att jag ska fortsätta att ha kul i flera år framöver också. Det är kul det här med titel, först och främst ser jag mig själv som mamma till 100% samtidigt som jag ser mig själv som konstnär till 100% och vid sidan av mitt ”riktiga” jag är jag inredare och stylist. Just nu är jag så sugen på att köpa lite bostäder för att flippa- det är liksom det som är mitt kall! att få ta tråkiga hus och lägenheter och göra dem till bostäder som någon annan ska trivas i. Jag bara ä – lskar att få en hel bostad i projekt, att få binda ihop ett helt hem, än om enstaka rum också är kul.

I dagarna har jag mailat stadens mäklare för att kolla av intresset av att köpa tjänsten och jag måste säga- staden jag bor i är lite efter, lite svår Men! jag tror att bara jag får in en fot hos någon av dem kommer de andra att skrika efter mig. Jag bara vet att det är så.

Ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s