Du sköna helg

Äntligen är vi lediga tillsammans, som jag har längtat efter just denna helg. Lillasyster som går i trupp- och rytmisk gymnastik börjar i morgon med balett också! Hon är så taggad. På söndag har Lilla O gymnastik och han längtar han också. Familjens kärlekspar, storebror med flickvän, är här i början av helgen (förhoppningsvis hela helgen 🙏🏼) och jag tror att de båda är helt slut på efter en rasslande skolvecka med orientering, prov och glosor. Hårt att vara tillbaka efter ett långt sommarlov- så bra de gör det!

Farmor och farfar kom på taco-kväll i kväll, så mysigt. Att få dela en måltid med andra är nog det bästa jag vet, att sitta utmed matbordet länge och bara samtala, äta och dricka gott. Livet. De där stunderna av lyx. Tidigare idag tog jag en promenad med vår Schäfertik, vi kände höstens dofter och verkligen njöt. Idag var det en sån dag- en sån dag där vi båda behövde känna efter och njuta.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s