Affirmations Torsdag

My life is overflowing with joy

Jag tänker att vi tillsammans ska läsa denna affirmation flera gånger om, likt en bön, sätt dig bekvämt-slut ögonen-hitta ditt andetag, andas djupt och genom näsan, lika länge in som ut-och upprepa ”My life is owerflowing with joy” eller ”Mitt liv är fyllt av glädje” på insidan.

Ju mer positivt vi tänker desto mer positiva blir vi. Ju mer positiva vi känner oss desto mer positiva blir vi. Vi ska bara våga välja glädje. För de flesta av oss är det lätta att egot komme emellan och flikar in med små onödiga ord som till exempel ”Mitt liv är fyllt med glädje MEN jag sörjer/saknar det här” och vips gick spiralen av det goda mot det onda. När egot kommer in och förstör vill jag att du ska hitta en annan väg, hitta en väg att tysta egot och våga förstå att det inte är din själ, DU, som tänker eller tycker så. Bryt den dåliga tanken med glädje, lycka, färg, form, djur, sånt som gör Dig lycklig.

Hitta ditt ankare. När du känner att spiralen går neråt, när dåliga tankar tar över är det viktigt att du har ett ankare att vända dig till. En plats, en känsla, en fras som gör dig till ditt lyckligaste Jag. Det behöver inte ens vara något verkligt utan något Du vet skulle göra Dig lycklig. Använd dig flitigt av ditt ankare, börja med ett och våga sedan utveckla till flera. Ett av mina ankare är känslan av att jag snurrar i korridorerna i mitt slott, håret rör sig i farten liksom klänningen jag bär, jag ser färgerna, hör ljudet och känner dofterna. Jag har varken ett slott, det där håret eller klänningen, ännu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s