Positivt tänkande

En av grundpelarna i mitt liv är att tänka positivt, våga äga mina önskningar och våga tro, våga tro att allt gott som jag önskar mig kommer till mig. Kort sagt, det jag önskar mig, önskar sig mig tillbaka. Energier som dras till varandra. Min själ är min önskan och om jag låter den finnas där utan att tänka ner den eller förminska mig och min själ så kommer min själ till mig, min önskan.

Det kan verka flummigt och svårt att ta emot men allt är energi och energi flödar, låt dig färdas i vågen av ditt flöde- din själ visar dig vägen om du bara vågar lyssna.

Jag är tillräcklig

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s